avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Somatie_Titlu executoriu pt taxe deja platite
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Somatie_Titlu executoriu pt taxe deja platite

Astazi Administratia Financiara mi-a trimis o somatie, cu titlu executoriu cu tot, pt ceva impozite neplatite pe anul trecut. Am ramas masca, pt ca eu le platesc ca in prima zi dupa ce-mi vin...ca sa nu uit...Am sunat la dansii, au cautat in acte, au gasit decizia de impunere (care figura si in titlul executoriu) , au gasit si dovada incasarii banilor. Le am dealtfel si eu. Acum, doamna de la somatii mi-a spus ca e o greseala, ca nu e nicio problema, ca se va rezolva si, ca sa ma sigur ca totul e ok (vazand ca eu insist), sa mai sun peste o saptamana. Parca nu m-as baza eu numai pe vorbe, dar ce altceva pot face?! daca ma apuc sa contest in instanta imi ia timp si bani. Nu pot depune o contestatie la Administratia Financiara?! Ca sa am o dovada scrisa asupra chestiunii. Multumesc :(
Cel mai recent răspuns: elfa64 , utilizator 11:39, 23 Mai 2013
Mergeti la ei sa va dea in scris ca s-a ridicat poprirea. Nu va bazati pe vorbe.
Fiscul face erori mari si multe. Pana nu aveti hartia in mana nu considerati treaba rezolvata.
Buna ziua,
Puteti sa le trimiteti o notificare in sensul celor de mai sus si sa le solicitati un raspuns in scris.
Daca nu-l primiti va trebui sa-i actionati in instanta pentru anularea celor doua acte.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Va multumesc pentru sfat, asa le-am si zis la telefon, ca vreau o hartie, ceva...Verba volant...
As putea trimite notificarea prin posta cu confirmare de primire?ca sa nu ma trimita de la un ghiseu, la altul (daca ma duc in carne si oase cu contestatia-n mana)
Ultima modificare: Joi, 23 Mai 2013
elfa64, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez mai departe? vicar vicar Buna ziua, o sa incerc pe scurt sa expun problema mea: in anul 2006 am primit de la Administratia financiara o hartie in care imi aduceau la cunostinta ca am ... (vezi toată discuția)
Cum pot trimite declaratii fiscale catre anaf prin posta? Andrei_3001 Andrei_3001 Buna ziua. As vrea sa stiu care este modalitatea de a trimite declaratii fiscale catre ANAF prin posta? Intreb pentru ca administratorul nu vrea sa faca ... (vezi toată discuția)
Desfasurator plata creanta Atomus Atomus Buna Seara!Am fost executat silit si am decis sa negociez cu executorul judecatoresc o reesalonare a creditului.Am facut o cerere scrisa de mana care a fost ... (vezi toată discuția)