avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum sa procedez mai departe?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum sa procedez mai departe?

Buna ziua,
o sa incerc pe scurt sa expun problema mea:
in anul 2006 am primit de la Administratia financiara o hartie in care imi aduceau la cunostinta ca am de plata o suma fabuloasa ,suma calculata conform unui contract de munca pe care l-am avut in Rep. Moldova.:O ( mentionez ca nu am fost in viata mea in acea tara)
Am fost acolo mi-au filfiit sub nas niste hartii cu o semnatura falsa ( care teoretic era a mea).
Vazand ca nu am sorti de izbanda sa lamuresc problema i-am actionat in judecata,proces pe care l-am castigat ,cu hotarare definitiva si irevocabila,din punctul meu de vedere treaba era incheiata.
In 2008 am primit o alta hartie de la ei in care ma anuntau ca mi-au pus poprire pe conturi,ca trebuiau sa-si recupereze banii.
M-am dus din nou acolo la ei,le-am aratat hotararea si si-au cerut scuze ca nu au stiut deoarece dep. lor juridic nu ii anuntase ca exista acea decizie judecatoreasca.X-(
mi-au dat mie in brate niste adrese cu care sa ma duc la banci sa rezolv popririle( ca era interesul meu,pe ei deja nu ii mai interesa),lucru pe care neavand incotro l-am facut.
Cand iar am zis ca s-a terminat problema ,a venit anul 2011 in care am primit o alta adresa de la ei in care ma anuntau ca am de platit penalizare conform unui titlu executoriu,iar am facut adresa la ei,am copiat toate actele pe care le aveam,in acea adresa am spus ca le fac plingere penala pentru nerespectarea unuei hotarari,iar si-au cerut scuze ( mentionez ca de anul trecut pana in prezent nu am primit nimic de la ei in care sa ma intiinteze ca s-a rezolvat,macar asa de bun simt ma gandesc ca legal trebuiau sa imi trimita o hartie ca raspuns la adresa facuta de mine).#-o
Ajungand in 'zilele noastre' ieri iar am primit o instiintare de plata pentru aceleasi penalitati,acelasi titlu exexutoriu ( despre care am vorbit mai sus cel cu Hotarare judecatoreasca definitiva),motiv pentru care apelez la bunavointa dvs. de a ma invata ce trebuie sa fac mai departe,deoarece constat ca au trecut 6 ani si acei functionari nu sunt in stare sa-si faca treaba la serviciul pe care il au.
multumesc anticipat pentru raspunsurile dvs.
Ultima modificare: Vineri, 11 Octombrie 2013
vicar, utilizator
Cel mai recent răspuns: vicar , utilizator 10:44, 11 Octombrie 2013
Buna ziua,
Va trebui sa formulati in scris o somatie, sa atasati toata documentatia si sa o trimiteti recomandata cu confirmare de primire.
Dupa 30 de zile de la primirea de catre ei ii actionati in instanta si le cereti daune interese.
Astia sunt oamenii care lucreaza la stat si se plang ca au salarii mici de bugetari.
Merita sa le dati o lectie.
Gabriel Klein Kiritescu
Va multumesc petru amabilitatea dvs.
Sincer m-am gandit la asta,sunt hotarata sa ii dau in judecata deoarece se dovedesc a fi superficiali in problemele lor de serviciu.
Va mai rog sa-mi spuneti daca se poate ce anume inseamna 'daune interese' si daca din punctul dvs. de vedere este grav si faptul ca nu respecta acea hotarare pe care o am.
Ultima modificare: Vineri, 11 Octombrie 2013
vicar, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu cum sa procedez sssssttt sssssttt am fost retinut in romania in baza unui mandat european pentru un furt in germania pe care nu l -am savarsit eu ca nici nu am fost acolo am fost eliberat din ... (vezi toată discuția)
Somatie_titlu executoriu pt taxe deja platite elfa64 elfa64 Astazi Administratia Financiara mi-a trimis o somatie, cu titlu executoriu cu tot, pt ceva impozite neplatite pe anul trecut. Am ramas masca, pt ca eu le ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract inchiriere fara instintarea chiriasului , distrugere de bunuri, intrarea prin efractie spava777 spava777 Buna ziua! Am incheiat un contract de inchiriere ptr un anumit spatiu. In fiecare luna propietarul venea sa incaseze banii ptr plata utilitatilor. La un ... (vezi toată discuția)