avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... De ce poarta fosta mea sotie numele meu de familie ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

De ce poarta fosta mea sotie numele meu de familie ?

Bine v am gasit !

In hotararea noastra de divort scrie ca fosta mea sotie trebuie sa si reia numele avut anterior casatoriei. Si totusi ea continua sa poarte numele meu. Cum pot afla daca s a recasatorit civil si ce nume poarta? Cum o pot obliga a renunta sa poarte numele meu familie avand in vedere ca si viitoarea mea sotie are acelasi prenume cu fosta sotie. :) Este legal sa cer la Starea Civila aceste informatii?

Va multumesc pentru buna colaborare.
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 16:54, 28 Mai 2013
Poate sa aiba dreptate moderatorul , mai ales daca aveti un nume de familie care este foarte frecventa in zona si atunci dupa ce s-a recasatorit sa se numeasca din nou la fel ca si inainte de divort cu Dvs . In 2012 cand spuneti ca a schimbat buletinul aceea expirase ?? Daca nu atunci a facut benevol acest lucru si poate sa existe varianta recasatoriei sau schimbare administrativa de nume . Date degeaba solicitati de la evidenta populatiei intrucat veti primi un raspuns ca fara voia persoanei la care faceti referire informatiile nu pot fi divulgate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire la numele anterior inainte de recasatorie? slaura slaura Buna ziua, Datele problemei sunt urmatoarele: am depus cererea de divort in noiembrie 2010, decizia definitiva am primit-o in ianuarie 2012, urmeaza sa o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am o întrebare, la care încă nu am găsit răspuns. ... Ana Maria Pandelas Ana Maria Pandelas Bună ziua! Am o întrebare, la care încă nu am găsit răspuns. Am divorțat în urmă cu 3 ani, dar încă nu am schombat numele după divorț. Locuiesc ... (vezi toată discuția)
Admitere facultate adinamiia adinamiia buna ziua vreau sa ma inscriu la o facultate si am o intrebare eu oficial sunt divortata desi locuiesc impreuna cu sotul si suntem impreuna inca ... (vezi toată discuția)