avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Actul aditional este valabil chiar daca contractul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Actul aditional este valabil chiar daca contractul de munca a expirat?

Buna ziua,
Am si eu o problema cu care ma confrunt.
In data de 24 februarie am semnat un contract de munca pe o perioada determinata de 3 luni. In luna aprilie firma m-a trimis la un curs care a durat 2 zile si acolo am semnat un act aditional in care se specifica faptul ca daca imi dau demisia mai repede de 6 luni voi plati 10 milioane.
Contractul de munca imi expira maine. Mai este valabil actul aditinal daca eu nu voi semna maine noul contract?
Astept un raspuns, va rog mult.
Multumesc

Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 14:22, 23 Mai 2013
Actul aditional nu mai are cum sa-si produca efectele daca raportul de munca inceteaza. Nici dvs si nici angajatorul nu au obligatia sa accepte prelungirea duratei pentru care s-a incheiat acel c.i.m.
logic, nu. daca nu vi s-qa prelungit si durata cim prin acelasi act aditional

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional cursuri calificare Razvan.s Razvan.s Buna ziua, Se da urmatoarea situatie: Sunt angajat pe perioada determinata de 3 luni, iar firma deja m-a trimis la un curs de calificare. In urma acestui ... (vezi toată discuția)
Clauza formarea profesionala Ioanna_05 Ioanna_05 Buna ziua, Am avut ghinionul sa-mi iau teapa vietii si sa ma incurc cu o firma foarte \"promitatoare\", iar acum vreau sa plec si am urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Contract de munca Diana1809 Diana1809 Bună seara tuturor! Am o problema si sper să mă puteți ajuta! Am semnat un contract de munca pentru o perioada de o luna care expira peste 2 zile. Acum ... (vezi toată discuția)