avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Proces verbal comunicare ROI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Proces verbal comunicare ROI

Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un model de proces verbal pentru comunicarea regulamentului de ordine interioara catre salariati? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 23 Mai 2013
Formular de luare la cunostinta a reglementarilor Regulamentului Intern

Prin prezenta confirm faptul ca mi s-a pus la dispozitie Regulamentul Intern al ___________________________________________________
in forma din data ________ si ca inteleg faptul ca acesta contine informatii importante legate de regulile de functionare interna din cadrul organizatiei, reguli pe care trebuie sa le cunosc si sa le respect, fiindu-mi aplicabile.

Inteleg de asemenea faptul ca Regulamentul nu este un contract si ca acesta poate fi modificat unilateral de catre angajator.
________________________________

Data
________________________________

Semnatura angajatului
________________________________

Numele angajatului
..............................
[ link extern ]


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model regulament intern andutza_04 andutza_04 Va rog ma puteti ajuta cu un model de regulament de ordine interioara pentru un bar? Multumesc din suflet! (vezi toată discuția)
Contestare avertisment scris imosoft imosoft Buna ziua, Se poate contesta un avertisment scris pentru intarzieri repetate la programul de lucru pe baza faptului ca regulamentul intern nu a fost ... (vezi toată discuția)
Luarea la cunostinta a normelor interne florin77 florin77 In ce conditii se considera o norma interna adusa la cunostinta salariatilor?!?! Daca fac o paralela in Codul Muncii este specificat ca Regulamentul de ... (vezi toată discuția)