avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Pot sa beneficiez de card pentru un cont in euro ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Pot sa beneficiez de card pentru un cont in euro pentru a extrage bani din strainatate

Buna ziua!
Sunt nevoit sa imi fac un cont in euro pt a mi se livra salariul diurna,intrebarea mea este pot sa imi fac un cont in euro in care sa mi se dea si card pt extragere numerar de la bancomant in tarile uninuni europene?care sunt bancile care imi pot oferi acest serviciu?
Da,puteti.Cred ca toate bancile acorda un card.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi oblicat de angajatorul meu sa imi fac card bancar la o anumita banca? dionis456 dionis456 Buna ziua, Pana acum cateva luni fiecare angajat avea card la ce banca dorea. De cateva luni, administratorul societatii, tot incearca sa neconvinga/forteaza ... (vezi toată discuția)
Reducerea fortata a veniturilor prin virarea salariului pe card papusa1408 papusa1408 Buna ziua! Lucrez de doi ani si jumatate la un angajator, care in tot acest timp nu a dorit sau intrunit conditiile pentru a negocia cu vreo banca eliberarea ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani banca coriolan coriolan buna ziua,va rog sa raspundeti la o intrebare.detin cont si card valuta la o banca din tara,fac deplasari in strainatate,in 1.07.2012 firma la care lucrez mi+a ... (vezi toată discuția)