avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... imputernicire auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

imputernicire auto

Buna ziua,
Am si eu o intrebare legata de modalitatea de a crea o procura in ceea ce priveste un autoturism.Mama mea a achizitionat un urma cu 14 un autoturism.La ora actuala atat ea cat si eu locuim in strainatate, masina ramanand in tara.As dori un sfat in ceea ce priveste o modalitate prin care un fratele mamei ar putea radia sau vinde in numele mamei acest autoturism.Am inteles ca se folosesc procuri pentru aceste tipuri de tranzactii dar nu imi este foarte clar ce fel de procura trebuie facuta.Este necesara o procura realizata prin ambasada?avem nevoie de talonul masinii pentru a crea aceasta procura?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters30487 , utilizator 18:58, 13 Mai 2009
Va trebuiesc doar datele din talon.Intocmiti procura la un notar din strainatate,dupa care fratele dumneavoastra o v-a traduce la un traducator autorizat din Romania.
Faceti procura la ambasada sau la consulatul roman din aceea tara. Va trebuie actul de identitate al proprietarului si datele de identificare a persoanei imputernicite si a autoturismului.
puteti face o procura notariala prin care imputerniciti o persoana ca in numele mamei si pt dumneaei sa radieze autoturismul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura notariala avocatnou008 avocatnou008 Buna ziua revin si eu cu o intrebare. Am o masina inmatriculata pe numele mamei si vreau sa circul si eu cu ea dar mai mult ea este plecata la munca in ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism andrutza111 andrutza111 buna ziua.sunt proprietarul unui autoturism inmatriculat in spania,este platit integral si cu toate taxele la zi si as vrea sa stiu daca il pot radia din ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am următoarea problema,trebuie sa ridic talonul ... Claudia998 Claudia998 Buna seara! Am următoarea problema,trebuie sa ridic talonul mașinii care nu este pe numele meu,propietarul mașinii se afla in Germania. Se poate sa îmi ... (vezi toată discuția)