avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Am următoarea problema,trebuie sa ridic ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Am următoarea problema,trebuie sa ridic talonul ...

Buna seara! Am următoarea problema,trebuie sa ridic talonul mașinii care nu este pe numele meu,propietarul mașinii se afla in Germania. Se poate sa îmi facă o procura fără sa fiu și eu prezent? Sa o trimită aici și sa o traduc și eu sa o legalizez?
Cel mai recent răspuns: Claudia998 , utilizator 22:21, 7 Aprilie 2022
Nici nu trebuie sa fiți prezent și dvs.
Va poate trimite o procura din Germania, dar de la Ambasada/Consulat.
La Serviciul de Înmatriculari se solicita procura autentica, iar în Germania nu exista procedura autentificării.
La Ambasada sau Consulat se întocmește direct în limba romana, în conformitate cu legislația din România.

raluk0207 a scris:

Nici nu trebuie sa fiți prezent și dvs.
Va poate trimite o procura din Germania, dar de la Ambasada/Consulat.
La Serviciul de Înmatriculari se solicita procura autentica, iar în Germania nu exista procedura autentificării.
La Ambasada sau Consulat se întocmește direct în limba romana, în conformitate cu legislația din România.

Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura in strainatate pentru vanzare imobil in romania Cristina124 Cristina124 Doresc sa stiu pasii care trebuie sa ii urmez pentru a vinde apartamentul matusii mele care se afla in Austria. Ma intereseaza daca pot face eu procura aici, ... (vezi toată discuția)
Procura succesiune la un notar local in strainatate dan_de dan_de Eu, mama si sora mea traim in Germania si dorim sa facem mostenirea la actiunile pe care le-a detinut tatăl meu la intreprinderea la care a lucrat. ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament roby2019 roby2019 Fratele meu este in Germania de ceva timp impreuna cu sotia si doreste sa cumpere un apartament in Romania.Problema e ca la consulat e distanta mare si vrea sa ... (vezi toată discuția)