avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... PRIMA CASA- titular credit si casa un singur sot
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

PRIMA CASA- titular credit si casa un singur sot

Un cuplu s-a casatorit dar cei doi parteneri si-au pastrat numele. Unul dintre ei este datornic la banca, celalat este curat. S-au gandit sa faca un credit prima casa, dar doar unul dintre ei poate face imprumut. Ca sa fie totul in regula si sa nu I se ceara buletinul partenerului, s-a proclamat necasatorit ca sa fie creditul acceptat. Ce se intampla daca pe actul de proprietate este trecuta doar o singura persoana, titularul creditului, dar cu statutul de necasatorit? Poate avea repercursiuni in viitor?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:38, 24 Mai 2013
Pentru fals in declaratii , da, pot fi repercursiuni.

~ Conținut șters la cerere ~
Beladona13 a scris:
Poate avea repercursiuni in viitor?

Falsul in declaratii este infractiune. Gasiti in codul penal conditiile.
Nu stiu cum ati putea sa o dregeti acum !
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie in fals credit prima casa Anonimmm2017 Anonimmm2017 Salut tuturor. Am o problema destul de complicata. Sa incepem cu inceputul. Acum 1 an am aplicat pentru prima casa si am fost respins atunci cand a ... (vezi toată discuția)
Programul prima casa brunete89 brunete89 BUNA ZIUA M-AM CASATORIT ACUM 2 SAPT SI VREAU SA IMI BAG DOSARUL PENTRU PRIMA CASA PROBLEMA E CA NU MI-AM SCHIMBAT BULETINUL PENTRU CA NU VREAU SA SE IA IN ... (vezi toată discuția)
Garant ipotecar eu1984 eu1984 Buna ziua , Ce obligatia are un garant ipotecar , fost sot , la un credit ipotecar , care nu se mai plateste ? Adica sunt 2 propietari a unui imobil ... (vezi toată discuția)