avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Programul prima casa
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Programul prima casa

BUNA ZIUA
M-AM CASATORIT ACUM 2 SAPT SI VREAU SA IMI BAG DOSARUL PENTRU PRIMA CASA
PROBLEMA E CA NU MI-AM SCHIMBAT BULETINUL PENTRU CA NU VREAU SA SE IA IN CALCUL SI SOTUL LA CALCUL
DACA LA BANCA SUSTIN CA SUNT NECASATORITA SE VERIFCA UNDEVA ?
Sa nu faceti o asemenea declaratie deoarece savarsiti mai multe infractiuni:fals in declaratii,falsul privind identitatea.
Din ce motiv sa nu îl în calcul?
Eu nu mi-am schimbat buletinul pentru ca m-am gandit ca daca declar ca sunt casatorita automat imi scadea suma mult mai mult pentru ca nu pot sa-l iau pe el codebitor fiind raportat la BC. Si alt codebitor nu mai am.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 August 2015
george-neagu, moderator
Nu aveți cum sa declarați alta situație. Nu are nicio importanta ca nu v-ați schimbat buletinul, nu va face mai puțin căsătorită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie in fals credit prima casa Anonimmm2017 Anonimmm2017 Salut tuturor. Am o problema destul de complicata. Sa incepem cu inceputul. Acum 1 an am aplicat pentru prima casa si am fost respins atunci cand a ... (vezi toată discuția)
Prima casa- titular credit si casa un singur sot Beladona13 Beladona13 Un cuplu s-a casatorit dar cei doi parteneri si-au pastrat numele. Unul dintre ei este datornic la banca, celalat este curat. S-au gandit sa faca un credit ... (vezi toată discuția)
Divort nedeclarat RIMi RIMi Buna ziua, daca sunt divortat si nu am declarat la inscrierea la facultate, ci am spus necasatorit se intampla ceva? se poate afla de undeva? sau daca vreau sa ... (vezi toată discuția)