avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Cum pot urmari discutiile dintr-un anumit domeniu?
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Cum pot urmari discutiile dintr-un anumit domeniu?

Cum fac si pe ce buton sa apas daca doresc sa urmaresc intrebari si raspunsuri numai dintr-un domeniu,sa zicem "Expertize judiciare" sau "Discutii juridice",etc.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:16, 24 Mai 2013
Ca sa urmariti discutiile dintr-un anumit forum aveti de facut doi pasi:
- alegeti categoria de discutii pe care doriti sa le urmariti (se pare ca este Discutii juridice) si intrati in ea, veti vedea toate forumurile de acolo
- alegeti forumul care va intereseaza, intrati in el si faceti click pe casuta in care scrie + Urmareste forum care este in dreapta titlului, campul se va inverzi si va aparea textul Forumul este urmarit. Daca mai incolo va razganditi, faceti click pe acelasi camp si optiunea va fi dezactivata.

Puteti incerca asta acum in Expertize judiciare si extrajudiciare:
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Vineri, 24 Mai 2013
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-am dezabonat din greseala de la alertele forumului avocatnet.ro visinica visinica Buna ziua, Din greseala m-am dezabonat de la Avocatnet.ro, Dupa reabonare nu mai primesc alerte de la Forum Avocatnet.ro, alerte care-mi sant de mare ... (vezi toată discuția)
Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)
Modificari forum 19 mai 2009 alerte forum pianistul pianistul - am efectuat modificari la modul in care se trimit alertele. Utilizatorii Forumului Avocatnet.ro pot opta (sectiunea Centrul de alerte -> Alerte forum) ... (vezi toată discuția)