avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie. Probleme intabulare.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie. Probleme intabulare.

Buna ziua,va rog frumos:am primit o proprietate prin donatie,cu uzufruct viager.La momentu efectuarii donatiei,era efectuat doar cadastru pe teren nu si pe locuinta.De la oficiul de cadastru,am primit adresa ca nu se poate efectua intabulare si pe locuinta deoarece nu au fost depuse documente si ptr locuinta.In situatia aceasta avand cadastru, pe care l-am facut ulterior,ptr locuinta,unde trebuie sa ma adresez?Pot merge personal cu documentele ptr a definitiva intabularea si ptr locuinta?Intre timp donatorul doreste sa renunte la mentiunea de uzufruct viager.Ce trebuie sa faca donatorul,ptr a renunta la clauza de uzufruct.MULTUMESC FRUMOS!

:(
Avertisment moderator!

Stimate domnule @stefanis,

Vă rog să așteptați să se răspundă la întrebarea postată. Nu se poate face, din când în când, ,,up,, la topic-ul postat.

Vă mulțumesc,
moderator Andrei Grigoriu
Ultima modificare: Vineri, 24 Mai 2013
andreigrigoriu, moderator
stefanis a scris:

Buna ziua,va rog frumos:am primit o proprietate prin donatie,cu uzufruct viager.La momentu efectuarii donatiei,era efectuat doar cadastru pe teren nu si pe locuinta.De la oficiul de cadastru,am primit adresa ca nu se poate efectua intabulare si pe locuinta deoarece nu au fost depuse documente si ptr locuinta.In situatia aceasta avand cadastru, pe care l-am facut ulterior,ptr locuinta,unde trebuie sa ma adresez?Pot merge personal cu documentele ptr a definitiva intabularea si ptr locuinta?Intre timp donatorul doreste sa renunte la mentiunea de uzufruct viager.Ce trebuie sa faca donatorul,ptr a renunta la clauza de uzufruct.MULTUMESC FRUMOS!

:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie. probleme intabulare stefanis stefanis Buna ziua,va rog frumos:am primit o proprietate prin donatie,cu uzufruct viager.La momentu efectuarii donatiei,era efectuat doar cadastru pe teren nu si pe ... (vezi toată discuția)
Donație referitoare la moștenire valcoh50 valcoh50 doresc sa donez dreptul de mostenire pentru sora mea doar prin act notarial (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare imobil laura_agapy laura_agapy SE POATE VINDE O PARTE DIN IMOBIL DACA NU AVEM CADASTRU SI INTABULARE? (vezi toată discuția)