avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare auto

am cumparat un autoturism de la o persoana juridica anul trecut in luna septembrie ,firma nu mi-a dat fiscalul nici pana azi ce este de facut legal ,avand in vedere ca anul trecut nu se platea taxa de prima inmatriculare si acum se plateste timbru si este destul de mare deoarece autoturismul este din2005 euro 3,ce pot sa fac legal sa oblig firma respectiva sa-mi achite ei contravalorea taxei ,deoarece legea spune ca cumparatorul trebuie sa o achite,va rog un raspuns ,va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 24 Mai 2013
marialaurica, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:57, 24 Mai 2013
Avand in vedere ca norma in vigoare prevede obligativitatea finalizarii formalitatilor de instrainare si inmatricularea auto in termen de 30 de zile,va revine obligatia sa reluati procedura de achizitie auto
Daca amiabil nu solutionati obtinerea documentelor necesare inmatricularii,fie analizati oportunitatea renuntarii la tranzactie,fie promovati actiune in instanta impotriva vanzatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talon auto retinut pentru netransmiterea datelor privind noul proprietar roby-hd roby-hd Buna!!! Am o mare problema, daca ma poate ajuta careva Rog f.f.f. frumos. In urma cu 10 luni am cumparat o masina Logan si am incheiat un contract de ... (vezi toată discuția)
Radiere auto ComisarMiclovan ComisarMiclovan :))Cu sitma si urari de LA MULTI ANI! Am 2 intrebari re. la ultima \"regelementare\"a taxei auto : 1. daca [b]radiez[/b] masina se mai plateste aceasta ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto Obiunekonebi Obiunekonebi am cumparat masina de la armata si nu am bagat-o la fisc . masina e cumparata in 2002 ,trebuie sa achit din urma ,sau pe ultimii 5 ani impozitul ? (vezi toată discuția)