avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

inmatriculare auto

am cumparat masina de la armata si nu am bagat-o la fisc . masina e cumparata in 2002 ,trebuie sa achit din urma ,sau pe ultimii 5 ani impozitul ?
Ultima modificare: Duminică, 14 Iulie 2013
carmen01011958, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:07, 14 Iulie 2013
Termenul pentru finalizarea formalitatilor de inmatriculare auto este de de 30 de zile de la achizitia bunului
Dupa acest termen,trebuie reluata intreaga procedura de achizitie
Avand in vedere ca dvs nu ati inregistrat in evidenta fiscala bunului achizitionat,acesta nu este in evidenta dvs,respectiv nu va revin obligatii de plata
Avand in vedere ca nu ati finalizat in termen legal procedura de inmatriculare initiata in 2002,daca doriti sa inmatriculati auto,va revine obligatia sa reluati procedura de achizitie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare masina trecuta doar la primarie fara a mai fi schimbate numerele Ionel03 Ionel03 As dori sa achizitionez o masina, dar problema este ca aceasta a fost cumparata de actualul propietar in ianuarie.Acesta a bagat-o la impozit la primarie dar ... (vezi toată discuția)
Problema administratia financiara inmatriculare masina adrianivanciu adrianivanciu Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Vreau sa achizitionez o masina de la o prietena care a cumparat masina de curand de la cineva care a cumparat-o din ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto marialaurica marialaurica am cumparat un autoturism de la o persoana juridica anul trecut in luna septembrie ,firma nu mi-a dat fiscalul nici pana azi ce este de facut legal ,avand in ... (vezi toată discuția)