avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare succesiune

Cum se poate anula/reface o succesiune care "a sarit" o alta?
Se poate face fara a ajunge in instanta?
Notarul poate elibera o incheiere din care sa rezulte ca nu s-a facut succesiunea, nu exista testament, nu exista declaratii de acceptare a mostenirii, iar cea facuta, care depinde de cea nefacuta, sa fie refacuta?
Deschideti succesiunea dorita. In functie de certificatul ce se va obtine puteti solicita in instanta anularea certificatul;ui de mostenitor deja acordat daca incalca legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce act trebuie in acest caz? hopeless1 hopeless1 buna ziua! as dori sa va intreb ce act ar trebui sa se faca in cazul urmator: o mostenire lasata de catre parinti (decedati de foarte mult timp) intre 5 ... (vezi toată discuția)
Testament cristiy cristiy desi am un testament de mostenire asupra unui imobil, a trebuit sa-i dau in judecata pe fratii decedatului deoarece ei au revendicat imobilul respectiv ... (vezi toată discuția)
Testament revocat prin certificat mostenitor ??? Andrei Koszti Andrei Koszti Speta client: Testatorul face un legat cu titlu universal catre un tert. Dupa moartea testatorului, tertul invita pe cei cu vocatie succesorala nerezervatari ... (vezi toată discuția)