avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare pfa, acte de studii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare pfa, acte de studii

Buna ziua, am si eu o intrebare.Daca am doar 10 clase( scoala complementara) imi pot infiinta un PFA? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: curioasa2013 , utilizator 13:51, 24 Mai 2013
Daca puteti dovedi la Reg Com calificarea pentru activitatea pe care doriti sa o desfasurati, puteti deschide PFA.
multumesc frumos pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie pfa balalau27 balalau27 buna ziua am o intrebare,daca pot primi un raspuns concret de la cineva care cunoaste domeniu...vreau sa imi fac un PFA pentru a vinde legume fructe intr-o ... (vezi toată discuția)
Pfa eugenia2008 eugenia2008 Buna ziua,parintii mei au o societate,PFA pe numele tatalui meu care tocmai a decedat.Cum se procedeaza la trecerea pe numele unui alt membru al familiei?Ce ... (vezi toată discuția)
Credeți ca pot profesa , deschide pfa ? Zara rita Zara rita Bună ziua! În urma unui curs efectuat am primit un certificat de calificare profesională nivel 5 , în domeniul nutriție, diete și stil de viață , ... (vezi toată discuția)