avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... asistenta juridica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

asistenta juridica

buna ziua. am avut recurs intr,un dosar pe fond funciar. solutia data a fost ca instanta respinge recursul ca nefondat,si irevocabil .nefiind multumit de aceasta decizie va rog sa imi spuneti, daca pot sa mut dosarul la tribunalul militar., sau sa incep o noua actiune la tribunalul militar. daca, da , ce pasi trebuie sa urmez. cu mii de multumiri si stima
Cel mai recent răspuns: mmarianman , utilizator 15:58, 27 Mai 2013
Nu mai aveti cai e atac . Mai sunt 2 cai de atac extraordinare : contestatia in anulare si revizuirea care se admit numai in anumite situatii strict precizate de catre lege.
Tribunalul militar?????? Nici macar acolo, pentru ca orice alta actiune noua pe care ati depune-o in instanta (oricare) ar fi respinsa pe motiv de autoritate de lucru judecat.
va multumesc tare mult pt explicatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire - recurs instanta competenta asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-un proces legat de o hotarare care sa tina loc de act autentic . -Proces deschis la judecatoria orasului F ... (vezi toată discuția)
Cum introduc o actiune la iccj intr-un proces de munca impotriva recusului respins ca nefondat la curtea de apel Luminita Pop Luminita Pop Ce cale de atac sa folosesc si ce articol din Codul de proc. civila impotriva unui recurs respins ca nefondat de catre Curtea de Apel? Precizez ca am cerut ... (vezi toată discuția)
Renuntare la drept - posibilitate plangere cedo ContSters269240 ContSters269240 un litigiu de munca care a durat 2 ani. actiune respinsa la fond, rejudecare doar pe un capat din 5 obtinuta la recurs, contestatie in anulare pe capatul 2 ... (vezi toată discuția)