avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere succesiune

Buna ziua. In urma decesului tatalui dorim sa facem succesiunea . suntem 3 frati si cu totii suntem de acord ca unul dintre noi sa ramana cu tot. Cum este mai corect si mai ieftin :prin hotarare judecatoreasca sau prin notaria?. va multumesc(decesul a avut loc in urma cu 4 ani)
In acest caz caz doar la notar puteti daca ei vor da declaratii de renuntare la mostenire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenirea dupa tatal meu en3rgy23 en3rgy23 Este o situatie ceva mai complicata si as dori sa stiu daca trebuie sa fac ceva demersuri sau nu. Situatia este urmatoare : Tatal meu a mostenit averea ... (vezi toată discuția)
Pasii necesari pentru renuntarea la succesiune ContSters90070 ContSters90070 Buna tuturor! Am o pbroblema : bunicii au murit , iar in urma lor au ramas 4 copii (tata este unul din ei) si 1 casa . Apoi 3 din cei 4 copii au murit, ... (vezi toată discuția)
Reprezentarea succesorala in clasa a ii-a de mostenitori M_arina M_arina In urma cu o luna a decedat sora tatalui meu. Nu a fost casatorita, nu a avut copii, parintii ei nu mai traiesc. A avut 4 frati, din care doar unu mai este ... (vezi toată discuția)