avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cine este vinovat, propietarul sau locatarul?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cine este vinovat, propietarul sau locatarul?

Buna ziua, am o problema grava.
Tatal meu a cumparat o casa la tara si din motiv ca are datorii la banci, vrea sa puna pe numele meu, caci pe altcineva nu are. Eu nu doresc acest lucru, pentru ca nici nu-mi trebuie casa si mi-e si frica pentru ca din cate stiu eu, el fura curentul. In cazul in care accept sa puna casa pe numele meu si este prins in fapt, va trebui sa ispasesc eu pedeapsa lui? Chiar daca eu nu locuiesc in casa cu pricina?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:03, 26 Mai 2013
Raspunde cine fura curentul.
Raspunde si cine il foloseste.
Proprietarul nu ar raspunde daca nu ar locui acolo insa politia il va lua serios la intrebari pe proprietar si mai ales ca este o vanzare ciudata politia il poate considera vinovat.

Mai bine nu va implicati in aceasta problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt energie electrica? dboariu dboariu Intr-un imobil (casa) cu mai multe apartamente (fiecare avand contor separat de energie electrica), mai exista un contor care deserveste casa scarilor spre ... (vezi toată discuția)
Furt de curent in care electrica nu se implica sabin cj sabin cj Furt de energie electrica Am domiciliul într-o locuinţă foarte veche de două camere într-o curte cu mai multe familii. De mai multi ani sunt într-un ... (vezi toată discuția)
...mi-au táiat curentul. ce mi se poate întâmpla? NICOLAEb NICOLAEb Buná tuturor, Vreau sá vá povestesc despre ce e vorba. Anul trecut prin octombrie când am realizat o lucrare la casá si ... (vezi toată discuția)