avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plimbari lunare prin...tribunale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plimbari lunare prin...tribunale

Buna ziua,

Suntem in proces pe legea 10/2001 de cativa ani pt un teren in bBucuresti.Anul trecut s-a dat solutionare in favoarea noastra in proces cu primaria de sector.
Primaria Mun Bucuresti a facut apel,iar acum suntem amanati in fiecare luna cu un alt termen desi nu exista nici o legatura cu motivul recursului.
Mentionez ca avem toata documentatia la dosar(cred ca are acum 1m2)
Intrebare: cam cat mai poate dura aceasta fanfarada? De ce nu se ia o hotarare pt ca toate aceste amanari sunt bani din buzunarul fiecaruia.
Multumiri
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:24, 7 Martie 2009
Doamna, sa nu ma intelegeti gresit, dar ma interesa si daca aveti avocat. In primul rand, amanarile procedurale sunt imposibil de combatut de o parte intr-un dosar care spune ca la fond s-a judecat numai cu o primarie, dar apoi alta primarie i-a facut apel, ba de fapt recurs...
Dv. nici nu cunoasteti exact calea de atac exercitata... Asa incat nu avem cum sa ne dam cu parerea...
Stiu dosare pe legea 10 care au durat peste 5 ani... altele mai bine...
Nu putem sti ce e acolo, poate ca amanarile sunt justificate, poate ca nu... dar nu putem avansa o opinie numai in baza obiectului dosarului... iar in rest informatiile furnizate de dv. sunt contradictorii...
Faceti copii ale incheierilor sau macar cititi-le si vedeti cauza amanarilor. Sau cauzele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog explicatie lilicrin lilicrin Cand formulez recursul la o solutionare in care se respinge plangerea formulata de catre mine pentru anularea unui proces-verbal ce trebuie mai exact sa fac? ... (vezi toată discuția)
Cine poate sa-mi explice? Tatiana44 Tatiana44 :((buna ziua, Proces cu primaria locala se accepta. Primaria Mun bucuresti face recurs. decizia: .Admite recursul. Modifică în parte sentinţa civilă ... (vezi toată discuția)
Recurs ovidiu7 ovidiu7 Va rog sa-mi spuneti daca este o regula in a se dispune recurs sau nu intr-un proces.Am un proces simplu cu primaria si credeam ca dupa judecarea la TB si la ... (vezi toată discuția)