avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale radiere societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

radiere societate comerciala

cum pot radia o societate comerciala care nu a functionat niciodata cel mai repede si mai ieftin.Sau daca exista posibilitati de radiere fara sa platesc taxe;cum ar fii administratia fianciara,registrul comertului etc.Ce se intimpla daca un sc este declatrat inactiv de fisc si ce repercursiuni pot decurge asupra asociatilor
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:24, 26 Mai 2013
Adresati-va serviciului de asistenta juridica din cadrul registrului comertului pentru intocmirea documentatiei de radiere. Costurile sunt in jur de 500 ron, bani care se achita in doua transe. Detalii pe etape pentru acest demers aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare succesiva activitate vasilicaburnaz vasilicaburnaz Ma confrunt cu urmatoarea situatie....in 2010 luna mai am suspendat activitatea societatii iar acum in luna mai 2013 ziua 19 sa incheiat aceasta ... (vezi toată discuția)
Radiere srl bandi2 bandi2 tot nu am ajuns la o concluzie... in iunie imi expira 3 ani de suspendare cu regimul derogatoriu ,deci fara datorii la fisc.nu mai doresc sa o reactivez ... (vezi toată discuția)
Radiere societate inactiva - modalitati Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! Am o societate fara activitate, am suspendat activitatea acum 3 ani aproximativ , stiu ca perioada de desuspendare a activitatii este de 3 ani, ... (vezi toată discuția)