avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA in ce conditii poate declara faliment?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA in ce conditii poate declara faliment?

buna ziua
mi s-au acumulat datorii la anaf si la primarie serviciul taxe si impozite locale
eu nu mai am activitate de 4 ani cum sa fac legal sa cer falimentul sau altceva
legal si ce acte -mi trebuiesc ca nu mai am bani de datorii istorice
va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 24 Mai 2013
mirceaaa, utilizator
Aruncati o privire aici, poate va ajuta:
[ link extern ]
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se restituie bani de la primarie pentru taxe incasate gresit adevar2014 adevar2014 Am o problema intre anii (2010-2014)am platit salubitate( era bagat la impozit) in comuna desi nu am stat acolo, am depus o cerere acuma sa ma scada si sa-mi ... (vezi toată discuția)
Plate taxe primarie Chasm Chasm Buna ziua, Am primit documentul informativ privind taxele locale. La fiecare tip de taxa; (40) IMPOZIT CLAIDIR (31) TEREN FOLOSINTA (43) IMPOZIT ... (vezi toată discuția)
Taxă salubrizare pentru proprietate nelocuită Costy42006 Costy42006 Bună ziua, Doresc să vă cer opinia cu privire la o problemă pe care o întâmpin. Am o proprietate într-o localitate, dar nu locuiesc acolo și nici nu ... (vezi toată discuția)