avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fals informatic
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fals informatic

buna ziua

in urma cu aproximativ un an am fost reclamat la DIICOT printr-o plangere penala de catre doua persoane, ca le-as fi trimis mail-uri cu continut injurios.
deoarece nu aveam nici-o legatura cu acele fapte am refuzar sa ma prezint la DIICOT unde am fost citat telefonic de catre o doamna procuror , deoarece am considerat ca totul este o farsa.
Dar ,in cursul lunii Mai 2008 la firma la care lucrez s-a prezentat un grup de 4 politisti de la DIICOT care au ridicat unitatile centrale de la calculatorul meu de servici si cel de la serverul de retea .In paralel au mai ridicat si unitatea centrala de la calculatorul de la domiciliul meu.Deasemenea am insotit acei politisti la procuror , unde mi s-a adus la cunostinta ca sant invinuit de FALS INFORMATIC .
dupa o perioada de cateva luni am fost chemat la efectuarea expertizei acestor hard-uri si deoarece nu s-a gasit nimic mi-au fost inapoiate cel de acasa si cel de la server.Hard-ul de la calculatorul meu de servici a ramas inca la DIICOT.
Ce as putea face pentru ca acest CIRC pe bani publici sa inceteze si sa fie restituit acel hard firmei pentru care lucrez?
Spun aceasta pentru ca sant sigur ca nu exista nici-o proba impotriva mea doar suspiciuni si chiar daca cineva ar fi trimis mail-uri cu caracter calomnios nu vad legatura cu falsul informatic!
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 09:33, 5 Martie 2009
Dvs, ca invinuit , nu aveti obligatia de a va dovedi nevinovatia, dar, cea mai corecta conduita din partea dvs ar fi aceea de a combate acuzatiile prin mijloace de proba.
Pentru moment vor fi efectuate acte de cercetare , inovcati orice argument care va sustine nevinovatia.
Nu va grabiti cu afirmatiile-gen circ pe bani publici -si altele. Probabil politisti au ceva indicii si date,acesta fiind si motivul pentru care nu au restituit hardul firmei. Cercetarea continua. Pina la urma trebuie sa contribuiti la DOVEDIREA NEVINOVATIEI dvs.- Semper Veritas-
Detectiv Particular
Filip Stelian

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz complicat de abuzuri DianaV DianaV In luna ianuarie anul trecut un procuror DIICOT incepe urmarirea penala impotriva a doi invinuti pentru o serie intreaga de fapte numite in articole din ... (vezi toată discuția)
Parte civila in procesul penal - avantaje si dezavantaje belciu_radu belciu_radu Voi incerca sa scriu la obiect. Am fost perchezitionat de DIICOT pe motivul incalcarii art. 48 din legea 161/2003. In urma perchezitiei mi-au fost ridicate ... (vezi toată discuția)
Ticluire de probe ContSters88252 ContSters88252 pe parcursul procesului penal, care se desfasoara la judecatorie,partea vatamata a depus mai multe inscrisuri pe care le-a creat pe calculator, dar in ... (vezi toată discuția)