in anul 2000 august, am fost condamnat pentru tilharile la 3 ani inchisoare din care am executat un an si 9 luni find eliberat conditionat in anul 2002.. de atunci au trecut 11 ani in care nu am mai fost condamnat sau ale incidente cu politia.. ..vreau sa dau de carnet...dar nu sint sigur daca pot..am inteles ca trebuie sa fac o reabilitare sau asa ceva pentru a putea da de carnet..sau se poate si fara reabilitare? pot depune dosarul la scoala de soferi sau mai intii trebuie sa fac acea reabilitare? intreb pentru ca uni spun ca da , alti spun ca nu este nevoie de ea ! si a doua intrebare ar fi..daca am nevoie de reabilitare..in ce consta aceasta!!
va multumesc anticipat pe cei care au bunavointa de a ma lamuri si pre mine!!
Eu asta nu prea intreleg...cum spuneam uni im spun de reabilitare alte persoane ca nu este nevoie de asa ceva..ma-m uitat si eu pe lege dar te arunca de la un paragraf la altul si practic nu prea inteleg nimic , mentinez ca nu am mai avut permis pina acum..deci ar fi prima oara!
Reabilitare
me32
Buna ziua! In urma cu 7 ani am avut o condamnare de 2 ani cu suspendare si 4 ani de incercare,din care am executat 7 luni de inchisoare, pina la decizia ... (vezi toată discuția)