buna ziua,
am avut un accident rutier vinerea trecute. cnv mi-a intrat pe contra sens si ne-am ciocnit total. asigurarea lui mi-a facut dosar de dauna si am evaluat-o la dauna totala.nu cred ca suma va fi asa de mare incat sa imi pot cumpara aceeasi model de masina, din acelasi an, etc.
partea care m-a accidentat nu rasp la telefon. eu mai pot face cv ca sa mai recuperez bani de la el ptr a-mi lua alta masina.
pot mentiona: am facut analize medicale, am certificat medico-legal, nu am zile de spitalizare.
mentionez ca am de la politie procesul verbal prin care el recunoaste ca e vinovat.
Poate nu veti castiga procesul ! Si atunci veti ramane si cu cheltuieli de judecata si cu taxa de timbru , daca va fi cazul sa platiti si astfel de taxe . Paratul poate fi absolvit de plata suplimentara intrucat El va inmanat asigurarea si nu e obligat prin lege sa raspunda ptr diferenta de prejudiciu . Si nu cred ca instanta va obliga sa cumpere epava de la Dvs !!!
Cel mai bine gasiti Dvs un cumparator , sunt destui care cauta masini lovite .
Cu actele medicale trebuie sa deschideti un alt dosar ( diferit de cel cu auto ) si acesta se instrumenteaza cf legislatiei in vigoare . Daunele materiale trebuie sa le dovediti cu acte , iar cele morale le solicitati Dvs in functie de felul vatamarii suferite . Acesta poate fi usoara, grava , grava cu handicap , grava cu infirmitate , pierdere de organ , etc .
Daune accident
vasiii
Buna ziua. Am avut la inceputul lunii decembrie un accident in cluj, in care am lovit 3 masini de taxi care stationau (nimeni nu a fost ranit). Din pacate, ... (vezi toată discuția)