avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de recurs fara indicarea motivelor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de recurs fara indicarea motivelor

Buna ziua. Este admisibila o cerere de recurs in care nu sunt indicate motivele de recurs? Cererea de recurs inaintata de partea adversa cuprindea ceva de genul:
Cerere de recurs..... impotriva sentintei....etc.
CONSIDERENTE:
In fapt, .... (Si arata exact cum a aratat si intampinarea depusa de acestia, continand si acelasi lucru. Mai specifica pe undeva ca instanta nu a luat in considerare acest capat de cerere care de altfel era singurul, desi a fost luat in considerare)

Poate fi admisibila o astfel de cerere de recurs?
Nu a existat apel.

Va multumesc !
Ultima modificare: Duminică, 26 Mai 2013
LuchianSeb, utilizator
Cel mai recent răspuns: LuchianSeb , utilizator 19:14, 27 Mai 2013
Inteleg... Va multumesc frumos pentru raspunsuri ! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În urma cu cateva luni am depus o cerere de recurs dar fără ... prettydaniola prettydaniola În urma cu cateva luni am depus o cerere de recurs dar fără să l motivez, menționând că voi face asta până la primul termen de judecata. Pierzandu-mi ... (vezi toată discuția)
Motiv de recurs incadrat gresit. LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Va rog spuneti-mi si mie... Daca am formulat o cerere de recurs in care am indicat un motiv de casare, dar din argumentele care le-am adus rezulta ... (vezi toată discuția)
Cum se face un recurs? xdogcatalin xdogcatalin Buna Ziua. Am primit azi o comunicare referitoare la o decizie din luna a 5.2013,prin care ma anunta ca am pierdut procesul cu institutia care m-a dat in ... (vezi toată discuția)