CONTRACTUL e de 4 luni semnat cu angajatorul dupa lege il prelungeste nedeterminat sau pe 4 luni in continuare sau daca e incalcat poate fii reclamat la ITM pe baza unor probe si acesta poate acuza ca ai anexsat proba la ITM ca nu ai respectat angajamentele scrise cu angajatorul.
1. Contractul individual de munca (CIM) pe perioada determinata poate fi prelungit, pana la limita a 36 de luni de la incheierea lui sau poate fi oricand transformat in CIM pe eprioada nedeterminata.
2. Angajatorul nu are nici o obligatie sa prelungeasca un CIM pe perioada determinata si nici sa-l transforme in CIM pe perioada nedeterminata.
Nerespectarea actelor normative privind relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca de catre angajator poate fi sesizata ITM-ului.
p.s.
Am rugamintea de a nu mai posta inca o data problema dvs. Incercati sa continuati discutia pe acest topic deschis de dvs. www.avocatnet.ro/content/for...
Contract de munca
qeruta
buna ziua
daca nu am semnat contractul pe perioada determinata la4 ore ( eu lucrez 8 ore) si este inregistrat la itm am castig de cauza in instanta.dupa ce se ... (vezi toată discuția)