avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACTUL DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACTUL DE MUNCA

CONTRACTUL e de 4 luni semnat cu angajatorul dupa lege il prelungeste nedeterminat sau pe 4 luni in continuare sau daca e incalcat poate fii reclamat la ITM pe baza unor probe si acesta poate acuza ca ai anexsat proba la ITM ca nu ai respectat angajamentele scrise cu angajatorul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:03, 26 Mai 2013
1. Contractul individual de munca (CIM) pe perioada determinata poate fi prelungit, pana la limita a 36 de luni de la incheierea lui sau poate fi oricand transformat in CIM pe eprioada nedeterminata.

2. Angajatorul nu are nici o obligatie sa prelungeasca un CIM pe perioada determinata si nici sa-l transforme in CIM pe perioada nedeterminata.

3. Pentru ce vreti sa-l reclamati la ITM?
Nerespectarea actelor normative privind relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca de catre angajator poate fi sesizata ITM-ului.

p.s.
Am rugamintea de a nu mai posta inca o data problema dvs. Incercati sa continuati discutia pe acest topic deschis de dvs.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca qeruta qeruta buna ziua daca nu am semnat contractul pe perioada determinata la4 ore ( eu lucrez 8 ore) si este inregistrat la itm am castig de cauza in instanta.dupa ce se ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate danutza842005 danutza842005 Buna ziua Sunt noua pe forum si as avea si eu o intrebare.sunt angajata la o firma din data de 08.07.2008.am avut prima data contractul pe o perioada de 6 ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract pe perioada determinata marcu001 marcu001 Buna ziua ! Am o nelamurire. Prietena mea lucreaza intr-o corporatie ca si inginer , prima data a fost angajata pe perioada determinata (6 luni ) , au trecut ... (vezi toată discuția)