avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Accident munca
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Accident munca

In urma unui accident de munca soldat cu infirmitate fizica permanenta,pierdut degetele 2, 3, 4 de la mana stanga, conform PV de constatare a accidentului de munca rezulta ca improvizatia (aparatul ) este neconform iar firma vinovatul principal, plus cel de langa mine.

Care sunt daunele morale pe care le pot cere si pe care instanta le-ar considera pertinente? Mentionez ca patronii nu sunt muritori de foame, au bani, dar momentan observ ca nu sunt dispusi sa negocieze.

Precizez ca eu nu am inca un grad de handicap si nu sunt pensionata.
Recunosc ca nu fac diferenta intre handicapat si invalid pt mine este acelasi lucru.

Din ce am inteles de la medici exista posibilitatea sa primesc chiar grad 2 .Eu nu am 3 degete la mana stanga. Acum sa vedem ce o sa spuna si comisia de exminare.

Va multumesc pt precizarile dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boala profesionala,infirmitate,invaliditate sau? comerciantu comerciantu dupa anumite probleme medicale in urma unui accident de munca am devenit inapt pt a practica meseria respectiva motivele medicale care au dus la acest ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii- accident la locul de munca alex-aldea07 alex-aldea07 Fratele meu a avut un accident la locul de munca, el fiind sofer profesionist la o firma romaneasca.Accidentul s-a intamplat in italia acum 4 luni. Nu a primit ... (vezi toată discuția)
Pensionare pentru invaliditate dupa 183 zile concediu medical claudia_edi27 claudia_edi27 Buna ziua,am 36 ani,am un handicap accentuat gradul 2 permanent nerevizuibil si primesc indemnizatie.....am lucrat aproximativ 5 ani,am beneficiat timp de 2 ... (vezi toată discuția)