avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Contestatie somatie de plata administratie financiara
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Contestatie somatie de plata administratie financiara

Am primit o somatie de plata de la administratia financiara in aceasta luna pe persoana fizica. Firma a fost deschisa in 2005 si a functionat pana in februarie 2007 dar nu am declarat insolventa. Oficial societatea a fost dizolvata prin hotarare judecatoreasca in 2009.
Acum am de plata TVA, impozit pe profit si impozit forfetar.
Marfa a fost returnata catre distribuitori fara acte si a expirat.In 2010 a fost numit un executor, dar nu a fost recuperat prejudiciu, datoria a fost trecuta de pe societate pe persoana fizica. Cum ma pot apara in instanta?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:04, 28 Mai 2013
Societatea a fost doar dizolvata ? Nu si lichidata si radiata ?

Sunteti unic asociat si administrator?

Dupa dizolvarea din 2009 ati mai executat vreo fapta de administrare a societatii (adica ati semnat, ati pus stampila pe undeva)?

In ce baza a fost trecuta datoria de pe societate pe persoana fizica? Cumva art.27 Cod procedura fiscala? Sau in ce baza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura art 237 l 31/90 dupa dizolvare si numire lichidator leobmi leobmi Daca poate cineva sa ma lamureasca care este procedura in cazul unei societati lichidate in baza unei Hot Jud. care are numit un lichidator si asociatul s-au ... (vezi toată discuția)
Somatie plata impozit gabrika gabrika Buna ziua, am primit azi de la administratie o somatie de plata pt. impozitul forfetar. Mentionez ca somatia era din data de 08.10.09 si eu am primit-o abia ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma Mara Ionescu Mara Ionescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. In anul 2004 firma mea a fost dizolvata pentru nedepunerea bilantului la Registrul Comertului. Aveam niste ... (vezi toată discuția)