avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Renuntare la cetatenie - necesitate, procedura
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Renuntare la cetatenie - necesitate, procedura

Am depus cerere pentru naturalzare in belgia si voiam sa intreb daca dobandesc cetatenia belgiana trebuie sa renunt la cea romana sau nu.
Si 2 daca tre sa renunt la celalta care este procedura ?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:28, 28 Mai 2013
Nu trebuie sa renuntati la cetatenia romana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Romanii cu handicap paria sociala a europei ContSters290705 ContSters290705 Sunt persoana cu handicap grad 2 (poliartrita reumatoida ) in 2009 am plecat in belgia unde mam casatorit legal primind si rezidenta permanenta . Candf ... (vezi toată discuția)
Divort belgia Rami83 Rami83 Locuiesc de 8ani in Belgia ,am doi copii născuți și crescuți aici ,de 7 ani și 14 luni,acum soțul vrea sa divorțeze ,eu venind in Belgia pt.el ... (vezi toată discuția)
Intrebare - drepturi copil nascut in belgia marcel_serv87 marcel_serv87 Buna ziua,sunt Roman detasat la munca in Belgia,si de curand sotia mea a ramas insarcinata. Am vrea sa stim daca coplilul nostru se naste in Belgia,va primi ... (vezi toată discuția)