avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Adresa din pasaportul minorului?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Adresa din pasaportul minorului?

Buna ziua.
Luna viitoare vreau sa merg in tara sa le fac pasapoarte copiilor.Sunt nascuti in Italia si nu au iesit niciodata de pe teritoriul Italiei.
Tatal lor mi-a facut procurile speciale pentru a le putea face pasapoartele fara ca el sa fie prezent.
Problema e ca noi nu avem un domiciliu comun in Romania.Eu pe buletin am adresa parintilor mei iar el pe cea a atatalui lui,acelasi judet amandoi doar localitati diferite.
In pasapoartele minorilor care adresa va fi trecuta?...a mamei sau a tatalui?.Sau va fi nevoie sa imi schimb buletinul pe adresa sotului pentru a avea domiciliu comun si atunci automat va fi trecuta adresa respectiva si copiilor?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:33, 27 Mai 2013
In pasaport nu se trece adresa.
in pasapoartele noi.....electronice?
Pentru ca fiica-mea are pasaport expirat pe care l-am facut la ambasada si acolo e trecut domiciliul in judetul B-N.
Mergeti la serviciul pasapoarte de la dvs din judet, nu conteaza ca aveti adrese diferite. In pasaport nu se trece adresa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrierea copilului nascut in ecuador jerry_alexandru jerry_alexandru Buna seara...am o intrebare de 100 de puncte cum se zice...traiesc de aproape 6 ani in Ecuador...si in 6 septembrie 2012 am nascut un baietel. Tatal baiatului ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de pasaport pentru fetita mea de 4 ani Oana Bogdan Oana Bogdan Situatia mea este: am o fetita de 4 ani impreuna cu prietenul meu. Actualmente locuim in Italia unde suntem rezidenti. Prietenul meu este ditr-o tara nemembra ... (vezi toată discuția)
Calatorie cu copil minor in romania(tatal cetatean italian) alexalex2016 alexalex2016 Din articolul: În ce condiții putem călători cu copiii în străinătate?nu reiese ca eu si fiica mea de 3 ani (tatal este italian),am putea calatori in si ... (vezi toată discuția)