avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Contabilitate publica
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Contabilitate publica

Buna ziua! Sunt intr-o mare dificultate, maine am examen la contabilitatea institutiilor publice iar eu nu inteleg nimic#-o! Am fost la fiecare curs si seminar, dar tot nu se leaga nimic...As avea nevoie de informatii asupra formulei contabile si debitarea/creditarea conturilor(DE FIECARE DATA LE PUN PE HARTIE "TAMAN" INVERS).Va rog, ati putea sa-mi oferiti un pont?:(
Cel mai recent răspuns: cristina31kyky , utilizator 17:44, 11 Iunie 2013
Poate va ajuta formulele contabile din acest material :
[ link extern ]
Multumesc" Carmen01011958"! Zilele trecute am aflat ca am luat acest examen cu nota 8!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un banal examen - contabilitate financiara gatyta gatyta Astazi am avut un examen la contabilitate financiara.In semestrul doi am facut conturile din clasa 4,clasa 5,clasa 6 si 7.Azi l-a examen ne-a dat conturile din ... (vezi toată discuția)
Speta incasare cheltuieli de executare silita Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Am si eu urmatoarea situatie: - un creditor persoana juridica merge la executorul judecatoresc cu o factura de valoare „X” pentru care ... (vezi toată discuția)
Asociatie nonprofit VeneciucAngelica VeneciucAngelica Buna ziua Presedintele asociatiei nonprofit a organizat niste seminarii , in urma carora a incasat prin banca cate 100 de lei de la fiecare persoana in ... (vezi toată discuția)