In data de 30 ianuarie 2013 am depus la tribunalul bucuresti o cerere de chemare in judecata a CNSAS, pentru recuperarea a 11.539 lei reprezentand sume platite de angajator cu titlul de concediu medical. termenul fixat a fost pentru 4.04. 2014. Initial, nu am vazut anul ca fiind 2014, si am crezut ca va fi pe 4 aprilie 2013. Trebuie sa recunosc ca tare m-am mai bucurat sa vad ca am primit un termen asa de scurt, insa prezentandu-ma la termen la tribunalul si negasind dosarul pe lista, am verificat inca o data termenul si am constatat cu surpriza ca e vorba de 2014.
Stiu ca pot face o cerere de preschimbare termen, insa doar pentru motive temeinice, insa nu ma pot gandi la vreunul care chiar sa convinga instanta sa-mi dea un termen undeva in toamna.
Ma puteti ajuta cu vreo idee? Ati mai avut experiente similare?
Motivul real pentru care doresc sa fac o cerere de preschimbare termen este ca am aflat ca sunt insarcinata iar la anul voi fi in concediu de crestere copil... si as vrea sa las lucrurile cat de cat in ordine ( sunt singurul consilier juridic al firmei), insa nu cred ca asa pot convinge instanta...:(
Multumesc.