avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Motiv temeinic preschimbare termen de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Motiv temeinic preschimbare termen de judecata

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema:

In data de 30 ianuarie 2013 am depus la tribunalul bucuresti o cerere de chemare in judecata a CNSAS, pentru recuperarea a 11.539 lei reprezentand sume platite de angajator cu titlul de concediu medical. termenul fixat a fost pentru 4.04. 2014. Initial, nu am vazut anul ca fiind 2014, si am crezut ca va fi pe 4 aprilie 2013. Trebuie sa recunosc ca tare m-am mai bucurat sa vad ca am primit un termen asa de scurt, insa prezentandu-ma la termen la tribunalul si negasind dosarul pe lista, am verificat inca o data termenul si am constatat cu surpriza ca e vorba de 2014.
Stiu ca pot face o cerere de preschimbare termen, insa doar pentru motive temeinice, insa nu ma pot gandi la vreunul care chiar sa convinga instanta sa-mi dea un termen undeva in toamna.
Ma puteti ajuta cu vreo idee? Ati mai avut experiente similare?
Motivul real pentru care doresc sa fac o cerere de preschimbare termen este ca am aflat ca sunt insarcinata iar la anul voi fi in concediu de crestere copil... si as vrea sa las lucrurile cat de cat in ordine ( sunt singurul consilier juridic al firmei), insa nu cred ca asa pot convinge instanta...:(
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 15:51, 27 Mai 2013
faceti o cerere de preschimbare termen motivata. motivele le dezvoltati acolo. e posibil sa va admita cererea (posibil nu obligatoriu)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere preschimbare termen elenamelnic elenamelnic Buna seara, Am rugamintea sa ma ajutati,daca este posibil,in formularea cererii de preschimbare a termenului,ma refer la partea de motivatie.In 4 decembrie ... (vezi toată discuția)
Nelamurire legata de data recursului intr-un proces pentru recuperarea taxei de poluare AndreiStoica303 AndreiStoica303 Buna ziua.Am o mare nelamurire si am rugamintea sa-mi dea un sfat cei care doresc.Am dat in judecata Finantele in septembrie 2012,pentru recuperarea taxei de ... (vezi toată discuția)
Preschimbarea termenului de judecata clr2607 clr2607 Buna ziua.Am obtinut o decizie favorabila intr-un proces in civil,la Curtea de apel Bucuresti pe data de 25.6.2012,iar pe data de 16.1.2013 a fost introdus ... (vezi toată discuția)