avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cand se emit mandatul de arestare preventiva?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cand se emit mandatul de arestare preventiva?

daca am dat declaratia ca faptuitor,ca recidivist si nu am fost arestat preventiv poate sa ma aresteze cand ajunge dosarul la parchet sau cand dau declaratia de invinuit?.....mentin ca am recunoscut totul
Cel mai recent răspuns: Mihai Strimbeanu , Alte profesii 10:14, 28 Mai 2013
Parchetul nu mai aresteaza, de mult!

Parchetul face propunere de arestare, trimite la judecatorie si judecatorul ... admite sau respinge propunerea parchetului de arestare.

Pana la finalizarea cercetarii in dosar, parchetul poate face oricand propunere de arestare, daca considera ca este cazul.
Prin recunoasterea faptei este posibil sa nu fiti arestat preventiv,dar acest lucru depinde de organul de urmarire penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recidivist direct la arest? oltul oltul buna ziua sunt in perioada termenului de incercare..daca voi fi prins ca am comis inca o infractiune (inselaciune,prejudiciu 450 lei,un act material) ce se ... (vezi toată discuția)
Propunerea arestarii preventive oltul oltul cine propune arestarea preventiva? politistul sau procurorul? dupa cum stiu politia are voie sa retina 24 de ore iar dupa aceea propune arestarea preventiva ... (vezi toată discuția)
Arestarea preventiva - luarea masurii oltul oltul daca in cursul urmaririi penale parchetul ia masura de a aresta faptuitorul cum se procedeaza? trimit o citatie si ma prezint si voi fi arestat sau vin la ... (vezi toată discuția)