avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua! In urma unui accident auto in care se aflau doi frati, unul a decedat instantaneu in urma coliziunii celalat la spital la aproximativ o ora dupa primul. Intrebarea mea este: rudele celui care a decedat primul au vreun drept la succesiunea bunurilor celui de-al doilea avand in vedere ca la momentul mortii celui de-al doilea frate, primul era deja decedat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa moartea unei familii in aceeasi zi, in accident ContSters287867 ContSters287867 Buna seara. Am in vecini o situatie dureroasa pentru ei. Intr-un accident, a murit o tinara familie fara copii. Casnicia a durat putin peste 2 ani. Ambii ... (vezi toată discuția)
Succesiune bia2015 bia2015 Bună ziua! Va rog frumos sa ma ajutați cu un răspuns la următoarea problema: Vreau sa deschid o masa succesorala. Am 5 frați dintre care unul a decedat ... (vezi toată discuția)
Au drept asiguratorii sa-si recupereze dauna daca soferul a murit? Gabriela Mitroi Gabriela Mitroi Buna ziua, Un amic a avut un accident :( in urma cu o saptamana in urma caruia a murit.A lasat in urma 3 copii si sotia.Toti 5 stateau intr-o casa ... (vezi toată discuția)