avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare teren intravilan!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare teren intravilan!

vreau sa stiu daca sotia proprietarului terenului,care este decedat,poate vinde un teren intravilan!care sunt conditiile? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 07:52, 28 Mai 2013
Daca are succesiunea facuta, are certificat de mostenitor, atunci poate vinde.
daca succesiunea este dezbatuta si are certificat de mostenitor si cadastru si intabulare poate sa vanda. Sotia este singurul mostenitor? Defunctul a avut si copii sau alte rude?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire dupa bunici ADELA.B ADELA.B Buna ziua , Ma confrunt cu o problema de dezbatere . Bunicii mei au decedat si tatal meu a decedat si nu s-a facut dezbaterea de mostenire asupra unui teren ... (vezi toată discuția)
Teren cu titlu de proprietate, fara intabulare, cu mai multi mostenitori Ileana_D Ileana_D Pe un teren arabil, exista un titlu de proprietate pe care sunt trecute 3 persoane, dintre care doua sunt de mult decedate si nu s-a facut succesiune sau ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu bucluc. proprietar in titlul de proprietate din ... Loredana_Loredana Loredana_Loredana Mostenire cu bucluc. Proprietar in Titlul de Proprietate din 1995 Pe acest titlu de proprietate este o casa + intravilan si un teren extravilan. In urma ... (vezi toată discuția)