Acum câteva zile m-am trezit cu o persoană din comună cu tatăl meu care mi-a prezentat o dovadă de vânzare din 1997 pentru un teren. Dovadă dactilografiată la mașina de scris cu o consemnare de mână în partea dreaptă sus ,, consiliul local..... semnat în fata noastră secretar ,, cu ștapilă a consiliului loca și o semnătură fară numeși făra număr de înregistrare cu seria BI a taiălui meu dar cu alt domiciliu față de cel pe care-l avea la acea dată , cu o semnătura asemănătoare cu cea din BI si două semnături de martor fără nume sau alte date despre aceștia. Terenul provenea de la bunicii decedați înainte de 1989, nu a fost făcuta taxa de succesiune fiind vorba de mai mulți frați. Tatăl meu este în întreținerea mea și este bolnav de demență senilă.
Actul nu prea este valabil. Sub sanctiunea nulitatii absolute instrainarea imobilelor se face in forma autentica. In plus nefiind mostenirea dezbatuta tatal dvs nu putea sa vanda.
Succesiune
euc
Bunica mea a vandut un teren fara acte legalizate la notar, ci doar cu act de mana si martori. Cel care a "cumparat", a construit pe acel teren, iar acum in ... (vezi toată discuția)