avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Valabilitate dovada
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Valabilitate dovada

Acum câteva zile m-am trezit cu o persoană din comună cu tatăl meu care mi-a prezentat o dovadă de vânzare din 1997 pentru un teren. Dovadă dactilografiată la mașina de scris cu o consemnare de mână în partea dreaptă sus ,, consiliul local..... semnat în fata noastră secretar ,, cu ștapilă a consiliului loca și o semnătură fară numeși făra număr de înregistrare cu seria BI a taiălui meu dar cu alt domiciliu față de cel pe care-l avea la acea dată , cu o semnătura asemănătoare cu cea din BI si două semnături de martor fără nume sau alte date despre aceștia. Terenul provenea de la bunicii decedați înainte de 1989, nu a fost făcuta taxa de succesiune fiind vorba de mai mulți frați. Tatăl meu este în întreținerea mea și este bolnav de demență senilă.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 07:54, 28 Mai 2013
Actul nu prea este valabil. Sub sanctiunea nulitatii absolute instrainarea imobilelor se face in forma autentica. In plus nefiind mostenirea dezbatuta tatal dvs nu putea sa vanda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare/cumparare legala dienusa dienusa va rog mult sa ma sfatuiti intr.o problema>In 1997 mama mea vinde cu hartie de mana o suprafata de teren care la acea data figura in adev de prop pe numele ... (vezi toată discuția)
Mostenire - modificare titlu de proprietate doctoru1980 doctoru1980 Salutare tuturor, Am urmatoare speta: In 1988 bunicul meu si fratele acestuia au mostenit de la tatal lor o casa. Dupa revolutie bunicul meu a facut cerere la ... (vezi toată discuția)
Succesiune euc euc Bunica mea a vandut un teren fara acte legalizate la notar, ci doar cu act de mana si martori. Cel care a "cumparat", a construit pe acel teren, iar acum in ... (vezi toată discuția)