Buna seara, as avea o nelamurire cu privire la modul cum se calculeaza penalitatile la asociatiile de proprietari.
In urma unei adunari generale s-a hotarat ca incepand cu 21 martie 2013, se aplica o penalitate de 0,2% pentru fiecare zi de intarziere daca sunt cumulate mai mult de 3 luni restante consecutiv.
Din cate stiu penalitatile se aplica din ziua 51 de neplata a cheltuielilor de intretinere (20 de zile cat este lista afisata plus 30 de zile termen legat).
Care sunt cele 3 luni mentionate in hotararea adunarii generale scutite de penalitati?.
Nu stiu cum se stabileste numarul de zile caroara li se aplica penalitati.
Daca se poate exemplifica pe o situatie reala.
Avem restantierul – X, cu restante la plata cotelor de intretinere dupa cum urmeaza:
nov. 2012 - 428,40 lei
dec.2012 - 395,35 lei
ian. 2013 - 204,74 lei
feb. 2013 - 232,92 lei
mar.2013 - 198 lei
apr. 2013 - 104,25 lei
Imi explicati va rog cum numaram zilele pt care se acorda penalitatile tinand cont de datele de mai sus.
Va rog frumos o exemplificare pe doua sau trei luni pt a intelege rationamentul.
Asa este - aveti dreptate, insa recomand mult de tot utilizatorilor care vor sa introduca un topic nou, sa consulte in prealabil pe forum daca problema nu a mai fost discutata. Cautarea se face simplu, la partea superioara a paginii, eticheta Cautare in forum. Se da titlul pe care il intereseaza. Desigur, se ”intorc” o multime de raspunsuri. Daca informatiile nu sunt suficient de explicite, atunci poate sa initieze un nou topic - nu-i nici-o problema.
Cu stima, A.G.
Calcul penalizari
1970
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza corect penalizarile.
Mentionez ca in A.G. am stabilit un procent de 0,2% pentru fiecare zi de intarziere, ... (vezi toată discuția)