avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... iluminat stradal in fata blocului nou construit
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

iluminat stradal in fata blocului nou construit

Buna seara,
ma confrunt cu o problema cu autoritatile de vreun an si va rog sa ma ajutati cu un temei legal.

Astfel, in dreptul blocului nostru nou avem nevoie intr.un colt de montarea unor stalpi de iluminare pt ca este intuneric noaptea.

Raspunsul primariei de sector si primariei generale este favoirabil de montare iar raspunsul luxten la adresa primariei este ca la constatarea pe teren ca este bloc construit pe proprietate privata si nu este deservita de luxten si contractul cu primaria.....

totusi blocul construit de un dezvoltator este integral detinut in proprietate privata de persoane fizice precum un bloc vechi construit.

mai pot avea vreo cale de a obtine un raspuns favorabil pt montare stalpi iluminat?

schimbul de adrese dureaza de 1 an..... intre primarie
sector, primaria generala si luxten....

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:22, 29 Mai 2013
Cum am spus mai sus, Luxtenul nu are nici-o treaba in toata povestea aceasta. Aceasta firma lucreaza cu contract cu consiliul local, ma rog, primaria. Primeste comanda de la primarie sa puna stalpi pe stada Caprioarei de la ne..., la nr...., apoi asta treț sa faca Luxtenul. Nu trebuie sa vina nici-un reprezentat al firmei la fata locului. Sa vina reprezentantii primariei, cineva de la serv. tehnic/urbanism sa constate realitatea celor semnalate de cetateni. Repet, un cuvant bun in favoarea dvs. il are politia locala. Discutati ca la la confruntare sa fie prezenti si reprezentanti de la politie.
Si inca ceva, daca mai sunt blocuri in situatia dvs., chemati-ii si pe dansii sa va sustina, cu aceasta ocazie sustinandu-si propriu interes in sensul montarii de stalpi de iluminat eficient pe toata stada.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iluminatul public sau privat? Narcisa_ Narcisa_ O cunostiinta care sta la tara, mi-a povestit ca vecina ei are lumina de pe stalp de la Electrica S.A.chiar in ograda sa (ograda vecinei). Normal iluminatul ... (vezi toată discuția)
Cabluri electrice abuzive pe teren proprietate amplasate fara acordul meu camicr camicr Buna ziua.Voi incerca sa ma exprim clar si la subiect.Am o proprietate,imobil si teren,amplasat pe colt,strada principala si alee de acces privata.Efectiv,dor ... (vezi toată discuția)
Curentul electric pe strada privata dianabutnaru dianabutnaru buna ziua, mama mea a cumparat un teren intravilan, la marginea unui sat, zona in care acum incep sa se construiasca mai multe case. Strada pe care isi ... (vezi toată discuția)