avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea care apara proprietarul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea care apara proprietarul

Posed un apartament in Romania pe care mama mi l-a donat in 2011. In present, dansa trece printr-un divort in Anglia si judecatoarea a hotarat ca de fapt acest apartament face obiect al partajului, desi apartamentul a fost al ei cu 11 ani inainte de casatorie si nici nu au locuit in el in timpul casatoriei. Judecatoarea a cerut sa se faca evaluarea officiala al acestui apartament care este pe numele meu si a mai hotarat ca defapt apartamentul este al mamei si al sotului ei!!!???

Intrebarea mea este: Ce lege a Romaniei imi apara drepturile mele de proprietar si sub ce lege pot sa refuz evaluarea proprietatii mele de catre o a treia parte?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 23:41, 27 Mai 2013
Parerea mea este ca trebuie sa interveniti in proces si cereti scoaterea apartamentului din masa bunurilor comune partajabile, dovedind calitatea dumneavoastra de proprietar. Calitatea de proprietar o puteti demonstra cu documentul de proprietate, un extras de carte funciara si o adeverita de rol de la primarie, traduse si legalizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie catre un minor, titlu executoriu stefimit stefimit Buna ziua ! am si eu o problema . Va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la o intrebare. Am o cunostiinta care , in urma cu un an, a donat un apartament unei ... (vezi toată discuția)
O problema cu rezolvare sau .....poate ca ...nu ContSters60613 ContSters60613 Buna ziua, am o problema degata de un apartament care nu este al meu si nic nu a fost, dar a fost trecut pe numele meu cu acordul meu, insa nu am locuit ... (vezi toată discuția)
Ct costa si ce acte trebuie pt o donatie ? apollo apollo Cat costa si ce acte trebuie pt o donarea unei case de la parintii pt rude gr I (fiica + ginere) ? Se poate face aceasta operatiune in perioada sarbatorilor ... (vezi toată discuția)