avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea care apara proprietarul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea care apara proprietarul

Posed un apartament in Romania pe care mama mi l-a donat in 2011. In present, dansa trece printr-un divort in Anglia si judecatoarea a hotarat ca de fapt acest apartament face obiect al partajului, desi apartamentul a fost al ei cu 11 ani inainte de casatorie si nici nu au locuit in el in timpul casatoriei. Judecatoarea a cerut sa se faca evaluarea officiala al acestui apartament care este pe numele meu si a mai hotarat ca defapt apartamentul este al mamei si al sotului ei!!!???

Intrebarea mea este: Ce lege a Romaniei imi apara drepturile mele de proprietar si sub ce lege pot sa refuz evaluarea proprietatii mele de catre o a treia parte?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 23:41, 27 Mai 2013
Parerea mea este ca trebuie sa interveniti in proces si cereti scoaterea apartamentului din masa bunurilor comune partajabile, dovedind calitatea dumneavoastra de proprietar. Calitatea de proprietar o puteti demonstra cu documentul de proprietate, un extras de carte funciara si o adeverita de rol de la primarie, traduse si legalizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie catre un minor, titlu executoriu stefimit stefimit Buna ziua ! am si eu o problema . Va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la o intrebare. Am o cunostiinta care , in urma cu un an, a donat un apartament unei ... (vezi toată discuția)
O problema cu rezolvare sau .....poate ca ...nu ContSters60613 ContSters60613 Buna ziua, am o problema degata de un apartament care nu este al meu si nic nu a fost, dar a fost trecut pe numele meu cu acordul meu, insa nu am locuit ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru donatie apartament fabiola46 fabiola46 Daca dupa divort fara partaj vrem sa donam apartamentul la care suntem copropietari,fiului nostru ce acte ne-ar fi necesare? Este nevoie de carte funciara? Va ... (vezi toată discuția)