avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inmatriculare locala
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inmatriculare locala

Buna Ziua,
Conform art.261, alin 1 si 2: "1)Orice persoană care are în proprietate un mijloc de transport care trebuie înmatriculat/înregistrat în România datorează un impozit anual pentru mijlocul de transport, cu excepţia cazurilor în care în prezentul capitol se prevede altfel.
(2)Taxa prevăzută la alin. (1), denumită în continuare taxa asupra mijloacelor de transport, se plăteşte la bugetul local al unităţii administrativ-teritoriale unde persoana îşi are domiciliul, sediul sau punctul de lucru, după caz.
- ceea ce as dori eu sa stiu daca o persoana care are flotant intr-o alta localitate decat cea de domiciliu, poate sa inmatriculeze un vehicul (in speta tractor/scuter) pe raza localitatii unde are flotant? Prin domiciliu specificat in articolul din Codul Fiscal se intelege exact doar domiciliul legal sau se include si flotant sau resedinta?

Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 16:19, 28 Mai 2013
Da, puteti.
Cititi aceasta petitie si raspunsul primarului :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnscriere mijloc transport la primarie persoana fizica nerezidenta sandidu sandidu Conform Cod Fiscal cu Norme 2013 sunt PERSOANA FIZICA NEREZIDENTA . Posed insa : CNP, Pasaport de cetatean roman cu domiciliu in strainatate (alta decit UE ... (vezi toată discuția)
Impozit alexandrubraicu alexandrubraicu daca masina este cu nr provizoriu trebuie se platesc impozit la primarie (vezi toată discuția)
Impozit auto calytul calytul cu ce data trebuie achitat impozitul auto daca eu am cumparat masina in anul 2010 in alta tara si am certificatul, cartea masinii omologata in 2013 in Romania? (vezi toată discuția)