avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Renuntarea la plangerea penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Renuntarea la plangerea penala

buna ziua!sunt cercetat intrun dosar de distrugere. am facut accident cu o masina care nu este a mea. m-am inteles cu proprietarul sa platesc daunele catre asigurare! el a fost de accord sa isi retraga plangerea. dar daca nu platesc bani la asigurare el poate sa inceapa din nou plangerea penala de distrugere impotriva mea? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Strimbeanu , Alte profesii 21:35, 28 Mai 2013
Nu, nu mai poate!

... nu ne jucam cu "uite plangerea - nu e plangerea" ...

Problema este ca daca nu platiti daunele catre asigurator, atunci va poate actiona in instanta asiguratorul pentru recuperarea sumelor de bani respective... si de aici lucrurile se complica...
Explicati ce fapta penala ati facut?
Masina daca nu era a dumneavoastra v-a fost incredintata de catre proprietar?
Asiguratorul in cazul acesta nu are nici o treaba.
Relatati mai amanuntit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala la parchet sau actiune in civil - distrugere gard Eduard_C Eduard_C A intrat cu masina in gardul meu,iar acum nu vrea sa cada la o intelegere amiabila.Ar trebui sa fac plangere la parchet si sa il dau in judecata?Cat poate dura ... (vezi toată discuția)
Individ cu motocicleta imi loveste intentionat masina promyke promyke Buna ziua Circulam pe Calea Giulesti si dupa o discutie cu un participant la trafic ce a vrut sa schimbe banda fara sa se asigure.. individul cu motocicleta ... (vezi toată discuția)
Cercetare penala distrugere nutzu3032 nutzu3032 buna ziua ,sunt cercetat penal distrugere unei masini daca ma inteleg cu proprietaru masinei sa platesc suma esalonat cum trebuie sa procedez?printrun contract ... (vezi toată discuția)