avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract cu caracter sezonier
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract cu caracter sezonier

Buna ziua, as avea o intrebare. M-am angajat in ultimii ani ca sezonier(fiind si elev) am fost angajat cu 4h/zi/ 20/saptamana. Anul acesta sunt angajat tot ca si sezonier, cu aceleasi ore...4h/zi , 20h/saptamana...375lei/luna.
Vreau sa va intreb daca este normal acest contract, in situatia in care timpul de lucru este de 16h/zi, timp de 15zile pe luna, deci ajungem la vreo 240h/luna in situatia in care nu ploua sau etc. Iar in cazul in care ploua ziua respectiva este considerata libera.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 28 Mai 2013
C.i.m. astfel incheiat este legal, insa ceea ce va pune angajatprul sa faceti este nelegal, situatie in care puteti sesiza ITM-ul din raza caruia va desfasurati actvitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii - sambata si duminica BX BX Daca angajatorul obliga un angajat sa vina sambata sau duminica la munca in loc de una din zilele luni-vineri este corect sa compenseze aceasta zi doar cu o zi ... (vezi toată discuția)
drept contractual geany828 geany828 sunt angajat cu o norma de 4 h ,la un fast food nu am calificare,cu toate acestea lucrez SAPTAMNAL 56 DE ORE IN INTERVALUL ORAR 16- 1H DIMINEATA IAR IN ... (vezi toată discuția)
Buna seara, m-am lovit de o problema la locul de munca care are ... unicorn2769 unicorn2769 buna seara, m-am lovit de o problema la locul de munca care are urmatorii factori: salariu de baza este 2451, locul de munca implica o perioada de lucru de ... (vezi toată discuția)