In 2004, mi-am montat contor separat la gaze pentru aragaz, insa asociatia de proprietari a continuat sa ma taxeze la consumul de gaze in regim pausal in continuare. In 2012, am demarat actele pentru montarea contoarului de gaz si pentru centrala, moment in care am sesizat si greseala aparuta cand am vazut ca in continuare apar la cheltuieli pe persoana cu consumul de gaze la pausal. Am sesizat asociatia, si am cerut recalcularea cheltuielilor pe persoana din anul 2004. Fara sa imi calculeze nimic doamna administrator mi-a scazut de la intretinere suma de 1000 ron, ramanand cu o restanta de 130 ron , insa intre timp administratora asociatiei care a fost data afara din cauza "furturilor dovedite" si de alti locatari a decedat. Am revenit la asociatie dupa ce a fost angajata o alta doamna administrator, careia I-am expus problema insa mi-a replicat cu nonsalanta ca nu poate face nimic. Ce este de facut in acest caz, cum ar trebui sa procedez, pentru ca am refuzat sa platesc suma ce mi-a ramas restanta, insa acum am primit o notificare din partea asociatiei cum ca daca nu platesc suma restanta ramasa (s-a adunat suma de 245 ron) asociatia isi rezerva dreptul sa ma dea in judecata. Insa cu banii platiti de mine cum ramane??? E legal sa mi se scada suma de 1000 ron fara nici o dovada ????
1-Pentru sumele mai vechi de 3 ani a intervenit termenul general de prescriptie,respectiv nu mai detineti temei legal sa le solicitati
2-Clarificarea situatiei dvs o puteti realiza prin solicitare oficiala adresata presedintelui de asociatie in temeiul disp art 10 din L nr 230/2007
Eventual,in temeiul disp art 12 a c si d din HG nr 1588/2007 puteti formula contestatie la lista de plata in termen de 10 zile de la afisarea acesteia
Presedintele de asociatie detine obligatia sa raspunda la contestatie in termen de 7 zile
Plata gaze la pausal
mary_c
Buna ziua. Locuiesc intr-o scara de bloc cu 12 apartamente. Detin singurul apartament care are montata o centrala termica. Platesc gazul prin intermediul ... (vezi toată discuția)