avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Decadere din proba cu expertiza
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Decadere din proba cu expertiza

Salut

Trebuie sa iau parte la o a doua incercare de a se efectua expertiza. Avocatul meu a incheiat proces verbal cu expertul data trecuta cum ca, daca partea adversa (petentul) nu permite accesul pe terenul sau sa se masoare atunci nici noi nu vom permite. Petentul nu a permis, nu am permis nici noi.

Apoi instanta m-a amendat doar pe mine nu si pe celalalt, petentul.
Acum avocatul meu crede ca trebuie sa continuam in acelasi sens ca sa nu permitem expertului sa faca o expertiza gresita masurand doar la mine cu toate ca sunt obiective sa se masoare si la petent. A zis ca ne va mai amenda o data si ca nu-i nimic grav in asta, ca asta este strategia noastra ca sa se faca o expertiza corecta din prima ca alta nu se va mai admite cel mai probabil.

Intrebarea mea: pana la cate amenzi din astea se poate ajunge? Ce risc? Pot pierde proba cu expertiza?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ciobanu Vasile , Mediator 06:17, 2 Iunie 2013
Mie nu imi pare o strategie buna cea cu amenzile dar poate ca avocatul dvs. stie mai bine.
Ramane de vazut daca veti obtine castig de cauza in proces daca veti da si dvs. dovada de rea-credinta.
Expertiza are rolul de a aduce...clarificari, in vederea luarii unei hotarari corecte.
Cine a solicitat expertiza si a platit taxa?
A nu permite efectuarea expertizei, denota ca ceva este putred, situatia reala nefiind conforma cu probele depuse sau cu solicitarea din dosar.
Personal consider ca sfatul primit de la avocat nu este corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertizã topograficã cu cântec ion79 ion79 Buna ziua. Ma aflu intr-un proces civil de mai bine de 4 ani pentru un teren aflat in titlu la mine si atacat de vecin. Momentan trebuie sa se refaca ... (vezi toată discuția)
Efectuarea unei alte expertize dupa contraexpertiza adi8165 adi8165 Buna ziua Am un dosar de granituire in care s-au efectuat 2 rapoarte de expertiza topografica, raportul de expertiza initial si cel de contraexpertiza ... (vezi toată discuția)
Decadere din proba handsu handsu In cazul in care una dintre parti este decazuta din proba cu expertiza contabila , stabilita prin incheiere , in cazul in care expertiza totusi se efectueaza ... (vezi toată discuția)