avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Într-un litigiu existent cu privire la un imobil, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Într-un litigiu existent cu privire la un imobil, daca se revoca donatia imobilului facuta reclamantului, locul reclamantului in proces va fi luat de noul proprietar?

Daca cu privire la un imobil s-a deschis o actiune in granituire si dupa acest moment se admite revocarea donatiei imobilului in favoarea fostului proprietar intr-un alt proces deschis ulterior, acesta din urma poate sa devina reclamantul din procesul deja deschis de granituire sau trebuie sa introduca iar actiune?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:50, 29 Mai 2013
Buna ziua,
Ar fi bine ca litigiul in granituire sa fie suspendat pana la ramanerea definitiva a sentintei in dosarul de revocare dupa care cine va fi proprietar sa continue dosarul de granituire.
Se evita astfel sentinte fara sens.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere repunere actiune pe rol teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua.Am o nelamurire,nu sunt sigura de un lucrusi anume: Sotul meu ,reclamant intr-o actiune de partaj bunuri comune.Fosta sotie ,adauga la masa ... (vezi toată discuția)
Calitatea de parat la recurs fodorm fodorm Buna ziua. Am o intrebare la care nu stiu raspunsul si as aprecia orice ajutor: Am fost parte (parat) intr-un proces civil legat de granituire in care sunt ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila de punere in posesie amanata din 2009.abuz? dragosm1969 dragosm1969 Am o Sentinta Civila din 2009, definitiva si irevocabila, de punere in posesie a unei suprafete de padure, cu emiterea Ordinului Prefectului de aprobare pentru ... (vezi toată discuția)