avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parinti divortati, copilul incredintat mamei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parinti divortati, copilul incredintat mamei

buna ziua sunt divortat am un copil de 9 ani eu sunt la munca in spania stabilit aici in urma divortului mama a castigat custodia copilului dar in prezent copilu este la bunica din partea tatalui pe care si mama lui e de acord sa il trimita la tata lui in spania pt ca mama nu mai lucra si nu se descurca cu banii adica sa il intretina mentionez ca mama e recasatorita si mai are un copil de 2 ani.Acuma bunica copilui a fost la un notar cu mama copilui sa faca imputernicire pt al scoate din tara ce poate sa faca tata in cazu asta sa castige custodia copilului pt al inscrie la scoala acolo in spania si copilu sa ramana acolo definitiv.Sentinta de divort este din anul 2007
Buna ziua,
Sa solicite in instanta custodia copilului si mama sa fie deacord.
Instanta va da o sentinta rapid in asemenea situatii.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Autoritatea va fi comuna. Se poate ajunge totusi la o intelegere privind toate aspectele exercitarii ei: locuinta, decizii comune, unilaterale etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate sa imi ia copilul ? g3orgiana g3orgiana Buna ziua!am mai scris aici acum ceva timp.Vreau sa divortez si acum o luna m-am mutat la parintiimei impreuna cu copilul de 3 ani si 5 luni.M-a sunat mama ... (vezi toată discuția)
Proces divort kristinet kristinet am deschis un proces de divort inpreuna cu sotul fiind amandoi de acord, pe 3 iunie am avut prima infatisare dar intre timp noi am hotarat sa ne mai dam o ... (vezi toată discuția)
Custodie copil turboxxl turboxxl Buna ziua, Ma poate ajuta sa obtin custodia copilului in instanta daca tatal a avut dosar penal chiar a facut puscarie pentru intrarea prin ... (vezi toată discuția)