am deschis un proces de divort inpreuna cu sotul fiind amandoi de acord, pe 3 iunie am avut prima infatisare dar intre timp noi am hotarat sa ne mai dam o sansa si am renuntat la proces, in fata instantei,si totusi nu mai merge relatia noastra vrem sa divortam in continuare, va rog sa imi spuneti daca se poate redeschide acelas proces, inca nu am primit nimic acasa, ce putem face?, va rog sa ma ajutati
buna ziua, am cu primul sot un copil de 15 ani , eu l-am castigat la proces, dupa divort la cateva luni parintii fostuli sot sau inteles cu mine de comun acord la cresterea copilului sa ma ajute,pana intr-un timp cand ma duceam sa il vad sau sa il iau acasa il ascundeau nu mi-l dadeau si asa au trecut ani tot asa, eu nu am facut nimic in situatia asta ca sa nu sufere copilul, ma intalneam cu copilul in oras, ii dadeam bani sau lucrurile ce ii cumparam...,acum taicasu vrea sa ma dea in judecata sa ii platesc eu pensia alimentara din urma pt. ca copilul statea la el dar ma repet me-am inteles de comun acord. Poate sa fac asta si sa castige?, ca eu sa platesc din urma?adica 10 ani? vor doar bani de la mine .multumesc