avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Proces divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Proces divort

am deschis un proces de divort inpreuna cu sotul fiind amandoi de acord, pe 3 iunie am avut prima infatisare dar intre timp noi am hotarat sa ne mai dam o sansa si am renuntat la proces, in fata instantei,si totusi nu mai merge relatia noastra vrem sa divortam in continuare, va rog sa imi spuneti daca se poate redeschide acelas proces, inca nu am primit nimic acasa, ce putem face?, va rog sa ma ajutati
Se poate obtine pensie din urma numai in anumite cazuri, dovedibile cu martori, cand ati indus in eroare, promis etc. si nu ati respectat obligatia de plata a pensiei.
Nu conteaza cine exercita autoritatea parinteasca, important e unde avea copilul domiciliul de fapt.
despre asta nu sa pus niciodata problema intre noi parintii,dar acum au nevoie de bani si s-au gandit ca pot obtine de la mine motivand ca a crescut la ei,ca sa isi termine constructia la casa ce o fac.Martori mincinosi au ei, au avut si la divort,legile la noi in tara nu ajuta deloc o femeie-mama.
Nu, ajuta copilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Implicatii parasire domiciliu conjugal dorulmeu2001 dorulmeu2001 Buna ziua! vreau sa stiu ce implica daca am parasit domiciliul conjugal. Sunt casatorit de 6 ani si am o fetita de 5 ani. Am plecat de acasa acum o luna,nemai ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara- retragerea plangerii pentru abandon voicudianaalina voicudianaalina buna ziua! ma numesc alina si doresc sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urmatoarea problema. am trait in concubinaj cu un baiat si avem o fetita de 2 ... (vezi toată discuția)
Finalizare divort Marku Florin Marku Florin Buna ziua,as dori sa stiu ce ar mai trebui sa fac pentru a finaliza divortul meu.Mentionez ca am primit sentinta pronuntata in 30.05.2013,mai este drept de ... (vezi toată discuția)