avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... autoritate lucru judecat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

autoritate lucru judecat

daca am pierdut pe somatie de plata pot merge pe oug 119/2007?
Nu se va opune autoritate de lucru judecat?
Din punctul meu de vedere nu , insa daca partea debitoare contesta creanta sfatul meu este sa mergi pe actiune in pretentii in comercial si sa faci procedura concilieii directe .
in cazul in care doriti sa introduceti o actiune in pretentii, somatia de plata, chiar si necastigata tine loc de conciliere directa conform unei decizii a ICCJ (3184/2004).

Av. J. Watkins

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai este nevoie de conciliere? vrica vrica Am o creanta de recuperat am utizat toate caile procedurii speciale adica invitatie la conciliere invitatie la mediere somatie 5?2001,ordonanta 119/2007. In ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de plata =procedura concilierii directe? ContSters79137 ContSters79137 probabil ca de regula, aceasa procedura a ordonantei de plata ar echivala cu indeplinirea concilierii directe prevazute de 720indice1 CPC, pentru aceleasi ... (vezi toată discuția)
Somatie, ordonanta sau...pretentii? Irina S. Irina S. Am o factura incasata partial. Debitorul meu nu vrea sa achite o diferenta de 1200 lei. Pe factura este specificat faptul ca \"tine loc de contract\" . Mai ... (vezi toată discuția)